U vertrekt van Amsterdam naar Las Vegas waar u de eerste nacht in een hotel de beroemde Strip verblijft. Geniet de eerste avond van een heerlijk vakantiegevoel en laat de glazen klinken op een onvergetelijke vakantie.

Na een ontspannen nacht kunt u de volgende dag fris uw camper ophalen bij de verhuurder Cruise America waarna uw avontuur door de USA echt kan beginnen!
U beschikt 19 dagen over een Cruise America camper die van alle gemakken is voorzien.

Bezoek tijdens uw avontuurlijke reis nationale parken als Bryce Canyon National Park, waar u de mooiste wandelingen kunt maken tussen de torenhoge rode rotsen, de wereldberoemde Grand Canyon met haar overweldigende vergezichten en Sequoia National Park met de eeuwenoude en enorme oerbossen.

Na 19 dagen is het tijd om uw camper weer in te leveren en zult u nog één nacht in een hotel in Las Vegas verblijven. Hierna vliegt u terug naar Amsterdam en zit uw onvergetelijke reis er op!

Voordat u op reis gaat wilt u natuurlijk op de hoogte zijn van al het moois dat het westen van Amerika u te bieden heeft. Lees daarom eens deze 22-daagse routesuggestie door West-Amerika een leer zo de tips en tops die u kunt gebruiken tijdens uw reis.

Reis beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeling achterlaten

Beoordeling