Deze reis begint met een bezoek aan de culturele stad en hoofdstad van Amerika, Washington D.C. Neem de Hop-on Hop-off bustour om alle highlights goed te bekijken, zoals het Witte Huis en het US Capitool, waar het Amerikaanse Congres bijeenkomt. Bezoek de vele musea waar u een indruk zult krijgen van de Amerikaanse geschiedenis. U heeft ruim twee dagen de tijd om de stad te verkennen.

Op de vierde reisdag vliegt u verder naar Las Vegas. Hier verblijft u twee nachten in een hotel aan de Strip, om optimaal te genieten van de entertainment hoofdstad van Amerika!
De volgende dag haalt u uw camper op en kan uw rondreis echt gaan beginnen.

U bent vrij om de route te rijden die u zelf wilt. Een aanrader is Zion National Park, waar de rode rotswanden boven uw hoofd uit torenen. Vlakbij ligt het populaire Bryce N.P. waar u kunt wandelen tussen de rode rotstorens. Ook de adembenemende Grand Canyon mag niet worden overgeslagen. Over een deel van de route 66 rijdt u naar de sterrenstad Los Angeles, waar u de Walk of Fame en het Hollywood sign met eigen ogen kunt bewonderen! Uw reis eindigt in het gezellige San Francisco, waar u de camper weer inlevert en een laatste nacht in een hotel verblijft voor u weer huiswaarts gaat.

Een prachtige reis met een goede balans tussen steden en natuur!

Reis beoordelingen

5 gebaseerd op 1 review
5 van 5
augustus 21, 2015

Leuke reis gemaakt samen met mijn man, ik zou dit iedereen aanbevelen

Beoordeling achterlaten

Beoordeling