Las Vegas, het Disneyland voor volwassenen. In Las Vegas zijn natuurlijk de bekenste casino’s en hotels te vinden. Daarnaast bruist het uitgaansleven en is er veel te zien in de natuurparken rondom deze unieke stad. Las Vegas wordt ieder jaar door meer dan 40 miljoen touristen bezocht. Naast bezoekers uit Europa, zuid amerika en Azië zijn het vooral de Amerikanen zelf die deze gokstad bezoeken.

Een campervakantie naar Las Vegas is goed te combineren met andere bezienswaardigheden in West Amerika. Denk hierbij aan de steden San Francisco en Los Angeles. Daarnaast zijn er vele natuurparken waaronder de Grand Canyon, Yellowstone, Sequoia National Park en vele andere parken.

Reis beoordelingen

5 gebaseerd op 1 review
5 van 5
augustus 21, 2015

Las Vegas viel mij heel erg mee. Ik had verwacht dat alles over de top zou zijn (en dat was het ook wel), maar toch was het ontzettend leuk om hier te zijn. Ik was er slechts twee dagen maar was graag langer gebleven. Een etentje in Ceasar’s Palace is aan te raden. Voor zo’n 50 dollar eet je het lekkerste wat koks over de hele wereld te bieden hebben!

Beoordeling achterlaten

Beoordeling