Canada

Plan uw rondreis door Canada met de camper

Plan uw vakantie in Canada met Camperreizen.net. Een camperreis door Canada is een geweldige manier om kennis te maken met Canada, een land wat veel te bieden heeft. Canada ligt in het noorden van Noord-Amerika en is het een na grootste land van de wereld, op Rusland na. Onder de grootste steden van Canada rekenen we Ottawa, de hoofdstad van Canada, Toronto en Montreal.

Lees meer..

Een camperreis door Canada heeft u veel te bieden. Canada is per uitstek een land met een geweldige natuur. Zo kent Canada vele nationale parken, waaronder het BANFF National Park, Icefields Parkway en het Jasper National Park. Aanschouw al het moois van de Canadese natuur, de prachtige meren en de wonderschone bossen. Naast al het moois der natuur van Canada vindt u er ook geweldige steden en bezienswaardigheden om te bezoeken, zoals monumenten en gebouwen.

Bezoek tijdens uw rondreis door Canada de nationale parken in West-Canada. Breng een bezoek aan het BANFF National Park, de Icefields Parkway en vervolg uw camperreis door Canada met een prachtige route door de Rocky Mountains. Daarna doet u ook het mooie Wells Gray National Park aan, om af te sluiten met de ongerepte natuur in Vancouver Island.
Maakt u tijdens uw Canada rondreis liever een route door Oost-Canada? Ontdek dan de Niagara watervallen, gevolgd door het Algonquin Park, met haar verschillende diersoorten en ongerepte natuur. Reis via de vele pittoreske dorpjes en nationale parken verder naar Toronto, waar het bruisende stadsleven u opwacht.
Bent u een camperreis door Canada aan het plannen? Wij helpen u graag bij het ondernemen van deze camperreis naar Canada. Camperreizen door Canada geven u een kijkje in de mooie natuur. Plaats uw camper in de vrije natuur en ervaar Canada zoals het hoort.

Tijdens een rondreis door Canada mag u een aantal bezienswaardigheden niet missen

Camperreizen.net heeft een aantal bezienswaardigheden in Canada op een rijtje gezet voor u. Deze reizen zijn vaak inclusief vliegreis, eerst hotelovernachtingen en huur van de camper. Soms zijn er extra’s inbegrepen, zoals excursies of campings.
Tijdens uw rondreis door Canada mogen deze bezienswaardigheden niet ontbreken:

Icefields Parkway: Een 230 km lange weg naast de Rocky Mountains. Icefields Parkway wordt gevormd door rivieren, gletsjers en canyons.

Niagara Falls: 1,6 km brede watervallen in het zuiden van Canada op de grens met de VS. De Niagara bestaat uit de Horseshoe Falls, de Bridal Veil Falls en de American Falls. De Niagara Falls mogen zeker niet ontbreken aan uw camperreis door Canada.

BANFF National Park: Is gelegen in Calgary en is het eerste nationaal park van Canada. Met haar bergen, dennenbomen, rivieren en gletsjers zal de prachtige natuur van BANFF u versteld doen staan. Het is een onderdeel van de Rocky Mountains en is ruim 6600 km groot.

Skyline van Vancouver: Vancouver is een van de mooiste steden ter wereld door de ligging tussen de Stille Oceaan en de Rocky Mountains.

Wanneer u een camperreis door Canada plant, komt u voor een aantal keuzes te staan. Welke route gaat u rijden? Welke bezienswaardigheden wilt u zeker zien? Kiest u voor een camperreis door Canada of wilt u ook Amerika bezoeken?
Er zijn vele verschillende rondreizen mogelijk. Naast samengestelde reizen is het ook mogelijk om zelf een camperreis door Canada samen te stellen. Hierbij een greep uit het assortiment van samengestelde reizen door Canada:

Vancouver met stopover Ijsland – Een 22 daagse vakantie in Canada en Ijsland, waarbij u begint in Reykjavik en uw reis vervolgt vanuit Vancouver door het westen van Canada.

Yukon Adventure met een truckcamper – Een 20 daagse rondreis door Canada waarbij u Whitehorse ontdekt met een waterfront trolley. Daarna bepaalt u uw eigen route door de wildernis en natuur van Yukon, Canada.

Crossborders - Een 28 daagse rondreis door Canada en de Verenigde Staten die begint in Vancouver, waarna u uw camperreis vervolgt via de prachtige natuurgebieden van West-Canada. Vervolgens vliegt u richting Toronto en vervolgt u uw reis per auto vanuit de Niagara falls naar de Grand Canyon.

CanaDream – Een 17 daagse camperreis door West-Canada waarbij u een bezoek brengt aan Vancouver en Calgary en vele nationale parken. Deze rondreis door Canada geeft u alle vrijheid om de gehele reis vrij in te vullen.

DRIE WEKEN WEST-AMERIKA

U vertrekt van Amsterdam naar Las Vegas waar u de eerste nacht in
per persoon

YUKON ADVENTURE

Deze 22-daagse camperreis start en eindigt in Whitehorse. U vliegt vanaf Amsterdam met
5 / 1 review
per persoon