-

Campers te huur in Amerika

Las Vegas

Las Vegas, het Disneyland voor volwassenen. In Las Vegas zijn

DRIE WEKEN WEST-AMERIKA

U vertrekt van Amsterdam naar Las Vegas waar u de

Route 66 & Washington

Deze reis begint met een bezoek aan de culturele stad

YUKON ADVENTURE

Deze 22-daagse camperreis start en eindigt in Whitehorse. U vliegt

Een camper huren in Amerika voor een onvergetelijke ervaring

Een ideale manier om Amerika te ontdekken is met een camper. Uw camper staat in de vrije natuur, de zon straalt tussen de bomen door, de barbecue begint al heerlijk te ruiken, de muziek galmt door de boxen en u ziet uw gezelschap genieten van de omgeving. Dit is het ultieme gevoel dat u beleeft bij camperhuur in Amerika. Indrukwekkende natuur, prachtige en immens grote steden maken uw camperreis een ervaring om nooit te vergeten.

Een camper huren in Amerika begint vaak in California, Seattle of New York

Door het gunstige klimaat gecombineerd met de perfecte ligging ten opzichte van de omliggende gebieden is California  bij uitstek de plaats wanneer u een camper huurt in Amerika. Vanuit California zijn Los Angeles en San Francisco perfecte startpunten om uw camperreis te beginnen. U zit dichtbij Yellowstone National Park, de Grand Canyon, Bryce Canyon, Las Vegas en het Yosemite National Park.

Een ander goed beginpunt voor camperhuur in Amerika is Seattle. Washington, Oregon, Montana en een gedeelte van Canada zijn perfect te bereiken via Seattle. In het oosten van Amerika is New York een startpunt die centraal ligt en is goed te combineren met New Hampshire, Vermont, de Niagara watervallen en Ontario.

Een camper huren in Amerika? Houd rekening met de opaallocaties en inleverlocaties

De pakketreizen zijn vaak inclusief vlucht naar uw eerste bestemming, de eerste hotelovernachtingen en huur van de camper. Echter, het is ook mogelijk om uw camperreis zelf te plannen.

U verzorgt in dit geval zelf uw vluchten en eventuele hotelovernachtingen. Vervolgens gaat u naar uw camperverhuur locatie in Amerika en begint u uw onvergetelijke camperreis. Kies zelf de route die u af legt. Een camperhuren in Amerika om de Westkust af te reizen via de strip van het bruisende Las Vegas, de route vervolgen via de Golden Gate Bridge en Alcatraz in San Francisco om vervolgens door de gaan naar Beverly Hills voor een rondleiding door Universal Studios.

U kunt ook een camper huren in Amerika en een tour maken door de Rocky Mountains. U rijdt met uw huurcamper langs de besneeuwde bergtoppen van de Rocky Mountains. Reis verder richting Seattle en de vele cowboy stadjes, zoals Deadwood en Red Lodge. De campings en kampeergelegenheden tijdens deze route bieden u een prachtige ervaring met mooie uitzichten.

Camperverhuur in Amerika maakt dit allemaal mogelijk.