Blog

Reisverhalen voor en door reizigers

Bent u een camperreis naar Canada aan het plannen? Vraag uzelf dan ook af wat de beste reistijd voor Canada is. Houdt dan rekening met de beste reisperiode, uw reisdoel en het klimaat. Een deel van Canada kent een lange en strenge winter met temperaturen ver onder het vriespunt.  Camperreizen door Canada kunnen tijdens de wintermaanden tegenvallen, wanneer u veel van de natuur wilt zien. Echter, gaat u richting de skigebieden dan is Canada prima vertoeven in de wintermaanden.

Op de vraag wat het tijdsverschil tussen Amerika en Nederland is, is geen vast antwoord te geven. Amerika is te groot om 1 tijdzone aan te houden. Amerika is ingedeeld in 6 verschillende tijdzones. Hier moet u rekening mee houden, wanneer u op camperreis naar Amerika vertrekt.

Amerika ligt ten westen van Europa, om deze reden gaat de tijd achteruit. Hoeveel uur dit is, is afhankelijk van uw bestemming. Als u een camperreis door Amerika aan het plannen bent, is het belangrijk om rekening te houden met het tijdverschil tussen Amerika en Nederland.