Amerika

Een rondreis door Amerika maken met de camper

Uw campervakantie door Amerika begint op Camperreizen.net. Een rondreis door Amerika met een camper is de ideale manier om kennis te maken met de wonderen der natuur en de immense steden van Amerika. Amerika bestaat uit vijftig staten, waar ook een aantal eilandgebieden in de Caraïbische zee en Grote oceaan toe behoren. Het land is het 2 na grootste land ter wereld qua bevolking, op China en India na. Tevens is Amerika het 2 na grootste land qua oppervlakte, op Rusland en Canada na.

Lees meer..

Camperreizen door Amerika zijn perfect als u wilt genieten van al het moois wat Amerika te bieden heeft. In het westen vindt men veel nationale parken met schitterende natuurgebieden, zoals de imposante Grand Canyon, Yosemite National Park, Bryce Canyon en Yellowstone National Park. In het oosten vindt men onder andere de wereldsteden New York, Chicago, Washington en het zonnige Florida.

Wilt u een camperreis door Amerika maken? Wij helpen u graag bij het plannen van uw droomreis. Camperreizen zijn een fantastische beleving. De vrijheid van een camper is niet te evenaren. Uw camper staat in de natuur, u kunt lekker ontbijten in de buitenlucht en genieten van de ondergaande zon of de geur van de natuur. Met een camperreis heeft u de vrijheid om te gaan en staan waar u wilt.

Wij hebben een aantal vaste camperreizen voor u samengesteld. Deze reizen zijn vaak inclusief vliegreis, eerste hotelovernachtingen en huur van de camper. Soms zijn er ook extra’s inbegrepen, zoals excursies of campings. Onze rondreizen door Amerika zijn onderverdeeld in ligging. Zo bieden we onder andere camperreizen door Amerika aan in:
West-Amerika
Oost-Amerika

Onze campervakantie door Amerika zijn ook onderverdeeld in verschillende staten en plaatsen:
- Florida
- California
- Miami
- Las Vegas
- Los Angeles
- Orlando
- San Francisco
- New York
- Alaska
- Hawaii
- Boston
- Oregon
- San Diego
- Chicago

Bezienswaardigheden tijdens een rondreis door Amerika

In Amerika biedt een campervakantie vele mogelijkheden en bezienswaardigheden. Zo zijn er een aantal bezienswaardigheden die u gezien moet hebben tijdens uw vakantie in Amerika:

Grand Canyon: Een enorm diepe en brede kloof, ontstaan door erosie, in het noorden van Arizona.

Yosemite National Park: Een nationaal park, met vele watervallen en de Sequoia bomen die ruim 100 meter hoog worden, in het oosten van California. Het park omvat meer dan 3000 km2.

Yellowstone National Park: Is het oudste nationaal park met een oppervlakte van ruim 8900 km2 en ligt hoofdzakelijk in Wyoming.

Death Valley: Is een dal gelegen in California en gedeeltelijk in Nevada. In Death Valley heerst de grootste hitte op aarde.

Rocky Mountains: Is een 4800 km lang rotsgebied tussen New Mexico en Canada en Alaska. De Rocky Mountains zijn ontstaan door erosie, waarbij de diepe valleien en hoge bergtoppen ontstaan zijn door de vele gletsjers.

Voor u begint aan uw rondreis door Amerika, moet u wel een aantal keuzes maken. Weet u al welke route u gaat rijden of welke bezichtigingen u graag wilt zien? Welke camper past bij uw gezelschap? Kiest u voor een camperreis door Amerika of wilt u ook gedeeltelijk met de auto reizen?

Er zijn vele verschillende rondreizen mogelijk. Naast samengestelde reizen is het ook mogelijk om zelf een camperreis door Amerika samen te stellen. Hierbij een greep uit het assortiment van pakketreizen door Amerika:

Get your kicks on Route 66 – Een 23 daagse camperreis door Amerika vanuit Chicago over de welbekende Route 66 richting Los Angeles. Ervaar de nostalgie van Route 66 en laat u leiden door 8 verschillende staten.

The Triangle – Een 30 daagse rondreis door Amerika waar u begint in the Big Apple en via San Francisco de westkust afgaat. Deze campervakantie in Amerika wordt afgesloten met een autorit langs de stranden van Orlando naar Miami.

All the Way – Tijdens een 27 daagse rondreis door Amerika ontdekt u Chicago, West-Amerika en tropisch Hawaii.

Florida Deluxe on a budget – Een 15 daagse rondreis door Amerika. Uw camperreis begint in Orlando. Dit is een prachtige reis langs hagelwitte stranden inclusief een reis door de Everglades. Deze reis is een gecombineerde reis tussen vervoer met een camper en met een auto.

Cities and Nature – Een 23 daagse vakantie in Amerika waarbij u een geweldige afwisseling beleeft tussen de bruisende steden en prachtige natuur van Amerika. Tevens is er veel afwisseling in vervoer. Uw camperreis door Amerika wordt aangevuld met vluchten en een treinreis.

DRIE WEKEN WEST-AMERIKA

U vertrekt van Amsterdam naar Las Vegas waar u de eerste nacht in
per persoon

Las Vegas

Las Vegas, het Disneyland voor volwassenen. In Las Vegas zijn natuurlijk de bekenste
5 / 1 review
per persoon

Route 66 & Washington

Deze reis begint met een bezoek aan de culturele stad en hoofdstad van
5 / 1 review
per persoon

YUKON ADVENTURE

Deze 22-daagse camperreis start en eindigt in Whitehorse. U vliegt vanaf Amsterdam met
5 / 1 review
per persoon